Vertegenwoordigden brouwerijen

Met Peter’s Bierservice verkoopt ik momenteel bieren van vier verschillende brouwers uit Haarlemmermeer en omgeving. Deze bieren verkoop ik niet alleen aan horeca-ondernemers, maar ook aan particulieren. Dus bent u op zoek naar speciaalbier in grote en/of kleine oplage, dan bent u bij Peter’s Bierservice aan het goede adres!

Brouwerij Bruut
BRUUT is een nanobrouwerij in Amsterdam. Bij BRUUT draait alles om balans en niet zozeer om een grootschalige productie. BRUUT onderscheidt zich met relatief droge blonde bieren die gestoeld zijn op de traditie van het ambacht en die tegelijkertijd worden verreikt met nieuwe smaken en trends van nu.

Bekijk hier het assortiment van Brouwerij Bruut

Brouwerij BE+ER
BE+ER bestaat uit brouwers Edwin de Redelijkheid en Erik Bakker. Al enige tijd brouwen zij hobbymatig bier. Hierbij beperken zij zich niet tot de gebaande paden en dit heeft ze al behoorlijk wat bijzondere bieren opgeleverd. Graag willen ze deze bieren met zoveel mogelijk anderen delen.

Bekijk hier het assortiment van Brouwerij BE+ER

Brouwerij De School 
De vriendschap van de brouwers van De School ontstond op het schoolplein zo’n twintig jaar geleden. Zo gingen ze samen op zeilkamp, speelden ze streethockey op de straat, met het ene stel ouders naar Duinrell, met het andere stel ouders zeilen op het IJsselmeer. Later speelden ze jarenlang fanatiek ijshockey bij de Amstel Tijgers in Amsterdam. Nu gaan ze een nieuw avontuur aan en zetten ze  hun vriendschap voort in een gedeelde liefde voor het brouwen van speciaalbieren

Bekijk hier het assortiment van Brouwerij De School

Brouwerij De Naeckte Brouwers
Naeckt zijn de brouwers in de zin van eerlijk en puur. hun bieren zijn subtiel en uitgebalanceerd met gebruik van puur natuurlijke ingrediënten; bescheiden en toch geraffineerd, waarbij het smaakpalet in de volle breedte wordt geprikkeld. Het geheim zit in de kunst van het weglaten en brouwen met eenvoudige middelen om tot klassieke, traditionele en karakteristieke bieren te komen.

Bekijk hier het assortiment van Brouwerij De Naeckte Brouwers