Brouwerij De Naeckte Brouwers

Naeckt zijn de brouwers in de zin van eerlijk en puur. hun bieren zijn subtiel en uitgebalanceerd met gebruik van puur natuurlijke ingrediënten; bescheiden en toch geraffineerd, waarbij het smaakpalet in de volle breedte wordt geprikkeld. Het geheim zit in de kunst van het weglaten en brouwen met eenvoudige middelen om tot klassieke, traditionele en karakteristieke bieren te komen.

ANNA

De Naeckte Brouwers opende eind 2018 een proeflokaal en tweede brouwerij in de ANNA kerk te Amstelveen. Daar kunnen mensen terecht om verschillende bieren te proeven maar ook voor lunch en diner.

Naeckte Non

Zilveren Medaille - Dutch Beer Challenge 2018

De bieren van De Naeckte Brouwers

bock_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Naeckte Bock

Donkerbruin bier met uitgesproken caramel tonen, in de verte een kruidige toets en een bitterzoete afdronk.

Elegast_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Elegast

In Belgische stijl gebrouwen koperkleurig zwaar abdijbier met vol granige neus en bitterzoete graan- en caramelsmaak, gecombineerd met een aangename alcoholwarmte.

elser_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Elser

Oud Hollands witbier met een grasachtige bouquet, aangevuld met frisse citrustonen en een smaak die we al lange tijd kwijt waren. Tijdens de Dutch Beer Challenge 2016 en 2017 is dit bier in de prijzen gevallen (goud en brons).

feeks_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Feeks

Blond bier van hoge gisting met tonen van kruiden, bloemen en een zacht fruitige afdronk.

leprechaun_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Leprechaun

Zwart bier met volle granigheid, chocola, koffie, caramel, aangename zachte bitterheid van zwarte mouten en hop met in de verte lichte kers-, rozijnen en citrustonen gecombineerd met vlagen van een rokerig houtvuur.

nimf_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Nimf

Een traditioneel gebrouwen tripel met een goudgele kleur en een fris kruidige afdronk. Door gebruik te maken van hopbloemen met uitgesproken citrustonen krijgt deze tripel een eigentijds karakter. Dit bier wordt puur natuur gebrouwen met water, gerstemout, hopbloemen, suiker en gist.

non_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Naeckte Non

Naeckte Non is een donker bier geïnspireerd op de klassieke Belgische abdijbieren. Het is gebrouwen in de traditionele stijl van dubbel abdijbieren met enkel gebruik van water, gerstemout, hopbloemen, suiker en gist. Naeckte Non heeft een granige neus, is zacht van smaak met caramel tonen en een lichte bitterzoete afdronk.

NOORDERLICHT_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Noorderlicht

De winterse tegenhanger van Zonnegloed en dus alleen in de wintermaanden beperkt verkrijgbaar. Subtiele zachte smaak met tonen van hout en rijp rood fruit.

ZONNEGLOED_naeckte_brouwers_peters_bierservice
Zonnegloed

Dorstlessende saison voor zonnige dagen met hout- en fruittonen en een verkoelend fruitzuurtje. Puur en ‘naeckt’ gebrouwen met enkel graan, hop, suiker en gist.